diumenge, 27 de febrer del 2011

Funda per iPad a mida

En Josep M. m'ha encarregat una funda pel seu iPad, amb unes característiques concretes per poder portar-hi tot el que necessita i que protegeixi l'ordinador. Doncs després de treballar-hi tot el matí sense parar ja l'he acabada. 
En format carpeta a dins té dues butxaques, una per l'ordinador, tancada amb velcro per evitar que es mogui, l'altra per posar un bloc, papers o altres coses de mida A5. Al mig un suport per posar bolígrafs.
A totes les butxaques hi ha boata i la base de la funda està acolxada de dins. La capa de fora, de quadres, és una mica més rígida perquè hi he planxat entretela, amb una butxaca senzilla a la part del davant.
Es tanca amb un botó de fusta i una cinta amb goma elàstica a dins perquè faci força.

El muntatge és entretingut perquè primer s'han de fer totes les butxaques a part, després muntar cadascuna de les cares de la funda i al final ajuntar-les cosint-les per tres costats i girant-les.

També hi he fet dues aplicacions amb la poma d'apple, a dins i a fora. 
Només he fet servir dos teixits de cotó, un de quadres i l'altre llis, que he anat combinant.

Espero que us doni idees a aquells que teniu la sort de tenir un aparell tant interessant com aquest...
Aquí en teniu les fotos amb el detall.





4 comentaris:

Alicia Herrera ha dit...

Uau!!! T'ha quedat molt bé. Les robes que has fet servir per la "funda a mida"..... no diria ningú que portes un ipad a dins; sort de les "pomes". Ara, i la pregunta va per a qui et va encarregat la funda: per què cal una llibreta i un boli portant l'ipad? .

Unknown ha dit...

M'agrada molt, intentaré copiar la idea, però segur que no em quedarà tan bé!

Josep M. Marcé i Company ha dit...

Porto boli perquè a vegades s'acaba la bateria. I amb la crisi del petroli, a veure com acabarem ...

PILAR BUJALDÓN ha dit...

Que bonita y original te ha quedado!!!! me gustan las aplicaciones de la manzana de apple!!! tendrias que venderles la idea, aunque mas de una te la vamos a copiar. Un abrazo